S&W 686, R1500 och IPSCSmith & Wesson 686-5 med pipbytessystem.

2 pipor:
5 3/4" Lothar Walther rostfri pipa för kort trumma inkl shroud till IPSC. Ny pipa och shroud.
6" Lothar Walther blånerad pipa för .357 trumma inkl shroud till R1500. Ny pipa, beg ramp. Nu är shrouden blånerad också.

3 trummor:
7-skotts clipsmoddad trumma för .38ShortColt. Beg.
6-skotts clipsmoddad .357M. Ny. Stjärna ej inpassad än.
6-skotts .357M ej moddad. Beg.

Kolvar: 2 st Nill enligt bild. Även en originalkolv kan ordnas.

70 st TK Custom 7-skottsclips för Starline. Beg.
30 st TK Custom 6-skottsclips för Starline. Nya.

Nypris för delarna ligger på en bra bit över 60’. Fjädrar för att ställa lämpligt tryck för alla grenarna medföljer.

Jag glömde justera pris efter jag sålde 12" pipan. Nu är det ordnat.
Pris: 18’ eller högre bud

Jävlar vilket fint bygge!

Tack. Den är lite kul faktiskt. Har man en 686’a med skottbula eller bara en utskjuten pipa, så är det lätt att modda så den stommen också tar alla piporna… då har man två revolvrar helt plötsligt.
Jag har använt denna som lite testbänk i firman. Tom 12" funkar bra, fast den kräver en del labbande med ammon för att gå bra.

Jag skulle kunna sälja någon av växelsatserna separat om intresse finns.

Vad vill du ha för 12" pipan? Och vad behöver du göra med revolvern för att den ska passa? Spelar det någon roll vilken “dash” på 686?

Om allt funkar lätt (vilket det givetvis sällan gör), så behöver jag bara borra ett 6 mm djupt 1.5 mm hål i stommen och skicka tillbaka den. Det kan även behövas viss inpassning av pipan om toleranserna inte ligger i vår favör. Det spelar ingen roll vilken generation det är på revolvern, så länge det är en S&W L-frame (det funkar alltså bra med en 586 också).
Jag har en intressent som jag väntar svar från och du är näste man på kö. Med tanke på att det är en experimentlösning som jag testat i firman, så tar jag bara 8000:- + montering för den. Notera att den då är obehandlad och behöver någon form av coating eller blånering.

Jag skullt kunna tänka mig att sälja komplett växelsats till IPSC eller Magnum som separata enheter (alltså trumma+shroud+pipa). Det är givetvis inte den stora fördelen med konceptet, men kan vara en bra start på ett vapeninnehav med få poäng i skåpet, en stomme som man behöver hålla efter (istället för flera) och back-up för ett antal funktioner.

Tack! Det var lite för saftigt pris för mig

Vi kan vända på det. Ge mig ett bud… vem vet, jag kanske tar det.

12" pipan såld…

Priset är uppdaterat efter försäljning av långpipan. Annonsen får ligga en stund till, sedan kommer revolver, pipor och trummor att doneras till forskning och utbildning.

När jag ändå blånerade lite annat, så fick växelsatsen för R1500 lite färg. Allt kan säljas separat. (Jag kan alltså sälja revolvern med den växelsats kunden vill ha och jag kan sälja växelsaterna separat)

1 gillning

Hej

Vad vill du ha för kolven till höger.

D

Att sälja kolven som hör till IPSC/R1500 utan att sälja revolver eller växelsats är inte så lockande. Jag kan se om jag har några andra (jag säljer ju Nill också). Vad har du för revolver?

Hej

Mer en spontan fråga. Har inte fått Min 686 än.
Standardmodellen.

Sen vet jag väl innerst inne inte om jag nu behöver en men kolla vad du har om du har möjlighet.

Jag har en ny kolv av samma modell till round butt. De kostar 1800:-. Värt att notera är att de inte går in i lådan för Nationellt (300x150x50).

Avvaktar nog tills jag får revolvern och utgår där ifrån. Känns vettigare om inte annat.
D

Det tycker jag absolut är vettigt.

va vill du ha för R1500 pipan? med kolv (har en sådan kolv redan)

Jag har en som håller på att bestämma sig, men om han inte skall ha så är den fortfarande till salu. Jag vill ha 7000:- för den (den är helt ny). Kolven kommer att följa med revolvern, men jag tror att jag kan ha någon ny Nill Master II hemma. Den kostar i så fall 1800:-
Ett alternativ är att köpa revolvern, trummorna, clipsen, extrapipan och båda kolvarna för 17000:-. Då är stommen sedan modifierad för växelsatsen.