Söka på min tredje 22lr

Jag har i dagsläget två st 22lr som jag skjuter aktivt med båda två. Älskar dom båda två. Men skulle gärna vilja ha en till. Har en 9mm sig sauer p320 som jag tränar mycket ipsc skytte med. Och som alla vet är 9mm lite dyrare än 22lr. Så tänkte köpa en sig sauer p322 för att få övningen med skjutet och magbytte till en betydligt billigare peng. Går det att få licens på ännu en eller måste jag skiljas ifrån någon av mina andra två?

Någon som har tre st och vad sökte du på isåfall

//Rolle

Vad är de befintiliga 2 för nått och vad skjuter du med dem?

Det finns väl ett tiotal olika grenar som man kan skjuta med .22’a, så det borde ju inte vara problem att motivera en till.
Med det sagt är torrträning förmodligen det bästa komplementet till 9’an. Jag har skaffat .22’a till de flesta grenar där jag skjutit grovt, men alltid kommit tillbaka till torrträningen. För magbyten är torrträning med partider väldigt bra, men man måste vara disciplinerad.

Skjuter precision med min s&w 617 och fält med min unique 69.

Då skall det inte vara några problem att motivera en pistol till om du skjuter fält, sportskytte och militär snabbmatch… Är du bara ordentligt aktiv i de grenar du skjuter, så kan du påvisa ett behov.

Instämmer med @Bull. Se bara till att styrka aktivitet på de andra och behov för den nya inom ytterligare en gren.

Lycka till!

/ Femetta