Ruger MK III Target bull barrel


En gammal vän som nu skall säljas. Har ägt den i över 10 år. Helt i rostfritt. Har ett gummigrepp med tumhylla och ett väldigt bra trycke jämfört med andra pistoler av samma fabrikat. Det är ej bytt delar utan förfinat av vapentekniker. Loaded chamber indikator är bortplockad för att minska risken för vapenfel. Original låda, delar och kolvsidor finns såklart kvar. Dock är original höger kolvsida lite nedfilad för att få ett bättre läge för pekfingret mot avtryckaren. (Smaksak såklart). Tre magasin om 10 skott vardera.

Har skjutit sparsamt med den. Använder norma 2 och cci standard. Funkar bra! Den genererat flera 50-serier. Tyvärr inte fler än du kan räkna på en hand. Men sen är det inte en pardini eller fwrb. Och kostar inte som någon sådan heller.

En helt klart prisvärd pang att börja med. Framförallt om man inte vill ha en alltför lätt pistol. Denna väger 1143 gram. Det är väldigt bra för att motverka mindre skakningar. Oavsett så gör den jobbet. Den är rätt kul till fält oxå.

Finns att titta på och testa i nordvästra Skåne.

5.500kr


Vapnet kräver licens. Skicka PM vid intresse, uppge gärna klubbtillhörighet och skyttelicens nummer.

Hej. Klart intresserad. Har en äldre .22, alltid varit intresserad av denna modell. Måste Du sälja i närtid, så får jag lämna WO, ansöker om inköpstillstånd, sannolikt affär under hösten 2021.

Inte stressad. Sorry för sent svar.