Hur många vapen har du

Som frågan lyder. Hur många vapen har du och hur Har du motiverat dem. Nu kanske inte alla behöver motivera vid licens ansökan men jag gissar att man får specificera lite om man börjar komma upp i mängd. Har hört lite olika versioner

Själv har jag beställt följande i år

Pardini sp 22lr för precision C
S&W 686 357 magnum för Magnum skytte
Glock 17 9mm för fält A
Stp Sparta 9mm precision A

Sen kanske det är överkurs men oavsett vem man pratar med så är det lite olika bud. Antagligen vilket humör licens handläggaren är på

Normalskytten som skjuter nationellt pistolskytte behöver tre vapen efter första året som aktiv: C, R och A. Inte svårt att komplettera med ett specifikt B-vapen om man inte vill använda A/R-vapnet. Är man aktiv i både Fält och Precision är det inga problem att motivera dubbel uppsättning. Vill man skjuta Hemortens Banor i Precision går det lätt att motivera ytterligare två A-vapen.

Lägg till lite magnumskytte så har du 6-8 vapen till utan problem. Likaså för PPC.

Dynamikern kan ju bara skjuta ett vapen per tävling, men att vara aktiv i två-tre divisioner på en säsong är inga problem.

Förvaringspoängen för de som inte har Grade 3 är oftast fyllda långt innan det är ett problem att motivera med grenar man är aktiv i. De som får problem med motiveringskompletteringar har oftast bara dålig koll på sina grenar och vapengrupper och fyller i dokumenten fel.

“ganska många” :smiley:

1 gillning

alltid minst ett för lite :stuck_out_tongue: